fbpx

Zakelijke bestelling? Ook geen probleem. Leuk als relatiegeschenk of zomers cade…

Ontwerp je eigen slippers of kies uit honderden geniale designs

Created with Sketch.

Zakelijke bestelling? Ook geen probleem. Leuk als relatiegeschenk of zomers cade…

Zakelijke bestelling? Ook geen probleem. Leuk als relatiegeschenk of zomers cadeautje voor je personeel. Maak ook je eigen teenslippers, kies uit meer dan 100 geweldige ontwerpen die je kunt aanpassen, of design je eigen slippers from scratch!
Met ❤ handgemaakt in Groningen, binnen 1-2 werkdagen geleverd bij jou. Leverbaar in maat 23 tot 48.🩴
👉https://www.misterslipper.nl/product/design-your-own #teenslippers #flipflops #teenslipperspimpen #teenslipper #slippers #custommade #customshoes #zomer2021 #zomeroutfit☀️ #zomercollectie #zomervakantie #relatiegeschenk #personeelszaken #relatiegeschenk #relatiegeschenkopmaat #relatiegeschenkenopmaat #humanresource #personeelsdag #bedrukteslippers
Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *